El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Incendi a un habitatge de Torras i Bages

Societat

Ensurt sense greus conseqüències. Aquest dimecres a les 15 hores aproximadament s’ha declarat un incendi a la terrassa d’un entresòl del passeig de Torras i Bages, 57. Encara que l’avís ha comportat la mobilització de fins a cinc dotacions dels Bombers de Barcelona, els mateixos veïns han aconseguit extingir les flames amb una mànega i cubells d’aigua.

 

Segons ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu, l’incendi només ha cremat mobiliari decoratiu de la terrassa i bona part del tendal. Tot i això, la resta de veïns han tingut afectacions a les seves llars per l’efecte del fum. Segons fonts de l’equip de Bombers, el foc s’ha originat des de l’exterior i podria haver estat provocat per una cigarreta o algun element elèctric.

Aspecte del tendal després de l’incendi // A. VARGAS

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt