El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Muebles Chip, els mobles que s’adapten a la butxaca

Contingut patrocinat

Moblar una casa no és tasca fàcil, però esdevé menys complicada si es fa de la mà de professionals. Per aquest motiu, des del número 390 del carrer Gran de Sant Andreu l’equip de Muebles Chip es posa a disposició dels seus clients. Des del primer moment i fins a l’últim, aconsellant-los a cada pas i oferint fins i tot un servei de postvenda.

 

A dia d’avui l’establiment està capitanejat per la gerent, Ana Maria Clemente, però cal tenir en compte que el naixement de Muebles Chip es va produir l’any 1978, quan els seus pares van voler impulsar un negoci familiar basat en l’estreta relació amb els clients. “El vincle no volem que sigui només professional; són moltes les hores que passem junts per crear els seus espais perfectes on viuran el futur, així que moltes vegades fins i tot ens conviden a casaments i batejos“, confessa Clemente.

Ara bé, Muebles Chip no només basa la seva dinàmica social en establir una relació de proximitat amb la clientela, sinó que també ho vol fer amb la resta del veïnat: “Nosaltres formem part de l’Associació Sant Andreu Nord Comerç des del minut zero, perquè tot el que sigui fer barri trobem que sempre és positiu”, assenyala la gerent.

Des del seu local al carrer Gran, la dotzena d’empleats conformen una petita família que sempre vetlla per complir i adaptar les expectatives, els gustos, les necessitats i el pressupost a tots els seus clients. “A la nostra botiga hi ve gent de totes les edats i amb tota classe de butxaques, pel que nosaltres sempre cerquem busquem la manera d’adaptar-nos a ells”, subratlla Clemente. Què els diferencia d’altres botigues del sector? “La relació qualitat-preu”.

Un dels espais d’exposició // EG

Al cap i a la fi, Muebles Chip acumula una experiència de més de quatre dècades a Sant Andreu. Una trajectòria al llarg de la història recent que els ha ajudat a aprendre la importància d’oferir al públic tantes opcions com siguin possibles, fet que es tradueix en l’extensa gamma de mobles que ja tenen muntats al seu local.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt