El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un jugador de la UESA va motivar Quique Setién a fitxar pel Barça

Esports

L’arribada de Quique Setién a la banqueta del FC Barcelona ha sigut la notícia esportiva de la setmana. Un aterratge sobrevingut al Camp Nou, però, que ha estat íntimament vinculat a la UE Sant Andreu. Més concretament, al seu extrem Laro Setién. Fill del nou míster blaugrana, alguns mitjans apunten al fet que Laro hauria sigut decisiu perquè el càntabre signés com a entrenador a la capital catalana.

 

Segons El Mundo, pare i fill mantenen una estreta relació. De fet, l’objectiu del centrecampista andreuenc no estaria lluny de seguir les passes del seu pare, qui va militar en el Racing, el Betis, l’Atlético de Madrid i el Logroñés, passant fins i tot per la selecció espanyola de futbol. Amb la decisió d’acceptar el càrrec a Can Barça, resultarà més factible que el nou míster es deixi caure algun dia pel Narcís Sala.

Tal com ha declarat el mateix Laro al programa El Larguero, “per les xarxes socials ja vaig veure coses del possible fitxatge del meu pare pel Barça. Estava jugant unes partides al Fortnite amb els meus amics i em va trucar el meu pare per a dir-me que fitxava pel Barça”.”No sé si era el seu somni, però la il·lusió de la seva vida, segur que era. Una alegria com aquesta crec que el meu pare no la tindrà en molt de temps“, ha reconegut.

Pel que fa a Laro, destacar que en el seu primer any com a quadribarrat ja ha disputat 12 partits, tot i que només dues vegades ha sigut titular, motiu pel qual acumula 369 minuts. Temps suficient, però, per haver perforat la xarxa rival en fins a dues ocasions. Ell mateix es va encarregar de felicitar el seu pare a través de les xarxes socials.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Otro día que no olvidaremos nunca!! Al final tienes lo que mereces 🔴🔵

Una publicación compartida de Laro Setien (@larosetien) el

Fotografia | Arystos

Tags:

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt