El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tota la pólvora preparada pels Tres Tombs Infernals

Cultura

La festivitat del patró del bestiar està a tocar i amb ella, una de les nits amb més pólvora de l’any. La Satànica de Sant Andreu ja ultima els darrers detalls per presentar al veïnat un nou espectacle dels Tres Tombs Infernals, en un escenari totalment renovat i, enguany, amb la batalla entre Sant Antoni Abad i Satanàs circumscrita en un circ. La cita musico-pirotècnica: dissabte 11 de gener a les 20:30 hores, a la plaça de Can Fabra.

 

“La idea bàsica del guió tornarà a ser la mateixa, però la desenvoluparem en un nou escenari: el circ”, avança a L’Exprés de Sant Andreu el president de La Satànica, Adrià Esteve. De fet, respecte edicions anteriors només conservaran les icòniques Portes de l’Infern, mentre que tota la resta de l’attrezzo serà d’estrena. A més, l’entitat també prepara un sostre de carretilles “ple de sorpreses”, confessa Esteve.

Pel que fa a l’escenari, aquest novament comptarà amb el protagonisme compartit entre Oriol Riera com a Sant Antoni Abad i Ferran Fleta com a Satanàs. Si més no, aquest 2020 la companyia incorpora la figura del Bufó, el qual serà interpretat per Sergio Diéguez. Respecte a la vintena de personatges secundaris, alguns segurament seran reconeguts pel públic més fidel als Infernals, mentre que altres els resultaran novetat.

El que sí que conservaran els Tres Tombs Infernals serà la música del seu grup de percussió i les tres voltes de foc a la plaça de Can Fabra. Primer amb un correfoc infantil, on també hi haurà els Diablons de Nou Barris; un segon correfoc d’adults, amb els Diables de Les Corts com a convidats, i un tercer de bèsties de foc, amb el Drac de Gràcia, la Víbria i el Fènic del Poblenou i el Pork del Clot.

Tres Tombs Infernals // DGM

En total La Satànica espera cremar 38 quilos de pólvora entre l’espectacle teatralitzat, el correfoc i el castell de focs artificials. Segons confirma Esteve, l’esdeveniment s’ha creat per a tots els públics, però sempre que vagin vestits amb roba no-inflamable per evitar ensurts. Per últim destacar que l’esdeveniment comptarà amb un intèrpret de signes perquè també el puguin gaudir persones amb discapacitats auditives.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt