El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El missatge del Rei Melcior a tots els andreuencs

Cultura

Nens i nenes de Sant Andreu! Bona nit!

Anunci Das Gestoria
 

Ja ha arribat la màgica nit que tots estàvem esperant. Perquè vosaltres fa dies i dies que ja teniu la carta preparada, oi que sí? Doncs si a vosaltres us fa il·lusió, a nosaltres encara més. Per fi podem portar-vos els regals i també els desitjos de pau, salut i felicitat, que heu posat per escrit a les cartes i que els nostres patges reials ens han fet arribar.

Ja heu passat per la Fabra i Coats i heu vist com estem treballant de valent? No se’ns escaparà cap casa, us ho prometem. Fins i tot aquells nens i nenes, petits i petites, que s’estrenen avui en la seva primera nit de Reis rebran el seu regal.

Però, atenció! Que també tenim un sac ple de carbó… En tenim per a tothom qui no s’hagi portat gaire bé. Perquè jo sé que els papes i les mames no sempre es porten bé, oi que no? Ells també s’han de rentar les dents tots els dies tres cops. Han de fer-vos molts petons i abraçades i explicar-vos un conte abans d’anar a dormir. I jo sé que n’hi ha molts que s’obliden de fer-vos pessigolles… Doncs ja ho sabeu: tots aquests tindran una mica de carbó.

I vosaltres, nens i nenes, segur que us porteu molt bé. Ni us ho pregunto, perquè a mi els patges ja m’han dit que tots sou molt bons i molt bones.
Estigueu preparats doncs. Sabates a lloc, a dormir d’hora, a rentar-vos les dents i avui deixeu-nos una miqueta de menjar i beure calentet, que fa molt de fred.

Bé, ara agafarem la clau màgica que ens donarà la regidora de Sant Andreu i que obre totes le sportes de les vostres cases. Pujarem a les carrosses i començarem a repartir els regals.

El rei Melcior fa el seu discurs des del balcó de l’Ajuntament // DGM

Des d’aquest balcó us volem contagiar la nostra felicitat per aquesta nit màgica que volem compartir amb tots vosaltres. Que passeu una feliç nit de reis.

Fins l’any que ve!

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt