El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Esport Català reconeixerà al Club d’Escacs Sant Andreu

Esports

El proper 14 de gener se celebrarà al CaixaForum de Barcelona la XXIII Festa de l’Esport Català, esdeveniment en el qual la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) premiarà als millors esportistes i clubs del territori. Una gala que enguany tindrà presència andreuenca, ja que el jurat ha volgut reconèixer el centenari que enguany compleix el Club d’Escacs Sant Andreu.

Banner Ajuntament 300x250
 

La gala que serà retransmesa en directe per Esport3 també retrà homenatge a altres esportistes il·lustres, com ara els pilots de MotoGP, Marc Màrquez i Àlex Màrquez o la nedadora Ona Carbonell (millors esportistes de l’any). En el cas del club ubicat al Casal Catòlic de Sant Andreu, aquest recollirà el guardó que commemorarà els seus 100 anys d’història.

El jurat ha estat encapçalat pel president de la UFEC, Gerard Esteva, el director del diari SPORT, Ernest Folch, i Santi Siquier, coordinador d’acció territorial de la SGEAF, ha estat format per representants dels patrocinadors Damm, Loteries de Catalunya, Aon, i Meroil; dels col·laboradors BH Fitness, Coca-cola , Munich, Mutuacat, Obra Social la Caixa i Esport 3; de mitjans de comunicació esportius i per referents esportius com Natàlia Via-Dufresne i Gemma Mengual.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt