El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’R3 i R4 de Rodalies estaran tallades durant tot el Nadal

Societat

Rodalies de Catalunya interromprà la circulació de les línies R3 i R4 des del 21 de desembre fins al 6 de gener per reforçar el túnel de les Glòries. Aquesta actuació comportarà que els trens inicïin el seu recorregut i l’acabin a Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf, de manera que no faran parada al baixador de La Sagrera-Meridiana. Entre totes tres estacions, però, hi haurà un servei especial d’autobús.

 

Si bé serà en uns dies quan la companyia doni més detalls de com funcionarà aquesta línia de bús, Rodalies ja ha recomanat als usuaris que cerquin altres alternatives de transport, com pot ser el metro de Fabra i Puig. De fet, l’L1 de metro cobreix el mateix trajecte subterrani (tot i que amb un major nombre de parades).

El motiu del tall en el trànsit ferroviari es deu a les obres de reforç del túnel d’Adif al seu pas per les Glòries. La intenció és millorar aquesta infraestructura abans que es comenci a excavar el nou túnel viari de la Gran Via, que haurà de passar per sota de fins a tres galeries. Per ara ja s’ha excavat sense problemes per sota del túnel de l’R2 (direcció Estació de França) i encara falta fer el tram que passi per sota del túnel que va a plaça de Catalunya (l’R1, l’R3 i l’R4), així com del túnel de l’L1.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt