El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Espectacular incendi a tocar de les vies del tren

Societat

Aquest dijous al voltant de les 19 hores s’ha declarat un incendi de grans dimensions en un dels solars d’Adif del carrer de Potosí. Tal com han apuntat fonts municipals a L’Exprés de Sant Andreu, el foc ha cremat matolls, arbres i una barraca, però sense produir afectacions personals ni a cap habitatge.

Anunci Das Gestoria
 

Les cinc dotacions dels Bombers de Barcelona que s’han desplaçat fins al punt del succés han donat per extingit el foc cap a les 20:30 hores. Per ara no ha transcendit públicament la causa de l’incendi. Tot i la proximitat de les flames de gran alçària amb les vies del tren, el trànsit ferroviari no s’ha vist afectat i els serveis de l’R2 de Rodalies i Mitja Distància han pogut efectuar-se amb normalitat.

Fotografia | Gustavo Goulart

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt