El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu es torna a imposar al Correbarri

Esports

El Club Esportiu Masques Sant Andreu ha tornat a fer història. Per quart any consecutiu, els veïns de Sant Andreu han tornat a ser els més ràpids de tota Barcelona i amb aquesta victòria s’emporten en propietat la segona ‘Copa dels Campions’. La cursa de 10 quilòmetres pels carrers de Barcelona va comptar amb la participació de fins a 3.000 atletes.

Banner Ajuntament 300x250
 

Els andreuencs han sumat 4.502 punts, per 5.426 dels veïns de l’Eixample, que han ocupat la segona plaça del podi. La tercera posició ha estat per a Sant Martí, amb una puntuació total de 5.746 punts. El districte guanyador s’ha determinat a partir de la suma dels punts segons els llocs d’arribada dels 35 primers corredors i de les 15 primeres corredores de cada districte.

En categoria individual, el Correbarri ha vist com El Ghazouany (Les Corts) guanyava la prova amb un temps de 31:13. Segon, Victor Puyuelo (Horta-Guinardó), ha entrat a meta amb un temps de 31:18. La tercera posició ha sigut per a Victor Doblas (Sant Andreu) amb un crono de 32:00. Pel que fa a la competició femenina, Mireia Guarner (Les Corts) ha sigut la vencedora d’aquesta vuitena edició deixant el crono en 37:34. Regina Gutierrez (Eixample) amb 38:53 i Alexandra Guada amb 39:14 l’han acompanyat al podi.

Els andreuencs s’emporten l’Orelluda // CORREBARRI

El Correbarris és una prova esportiva d’identitat territorial organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i del Port de Barcelona. Per últim, tenir en compte que aquest esdeveniment és una de les proves que puntua doble a la Lliga Championchip i a la Challenge BCN10K i està inclosa al calendari de curses de 10 km en ruta de la Federació Catalana d’Atletisme.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt