El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El SAT! engega un nou cicle de música exclusivament femenina

Cultura

De l’11 d’octubre al 28 de novembre arriba al SAT! el Cicle enciSAT!des, l’hereu del Cicle Encisat, però amb una programació dedicada exclusivament a les dones cantautores. Aquests es tractaran de quatre concerts de format íntim amb el públic damunt l’escenari i un aforament reduït. Les artistes que passaran per l’escenari del SAT! seran Raquel Lúa, Irene et François, Anna Ferrer, Anaïs Vila i Gessamí Boada i les Escarteen Sisters.

 

Cal tenir en compte que des del 2014 el SAT! ofereix un espai a la música dins la seva programació mitjançant el Cicle EnciSAT. Ara bé, després de cinc edicions i d’una bona acollida, el teatre ha volgut donar una passa endavant. Aquest cop la programació dels concerts s’ha vinculat a un format més íntim i femení. En total, el nou cicle es dividirà en quatre concerts, els quals es duran a terme els divendres de l’11 i 18 d’octubre, i els 8 i 29 de novembre.

A diferència del que acostuma a ser habitual, al Cicle enciSAT!des tot passarà dalt l’escenari; l’espai el compartiran públic i artistes. L’espectador se sentirà part de l’espectacle. A més, les veus masculines per una vegada quedaran aparcades, ja que el protagonisme serà per les cantautores i les bandes liderades o compostes íntegrament per dones. Un cop acabats els concerts, tothom es podrà prendre una cervesa en companyia de l’artista.

La primera a estrenar el nou format serà Raquel Lúa el proper 11 d’octubre a les 20 hores. La jove cantautora, que fusiona i mescla sons delicats i potents, oferirà un recital de cançons que s’emmarquen dins de la música folk i d’arrel. Des de la cançó de bressol tradicional de Jaén, fins a la bossa nova o el flamenc, Lúa cantarà els temes dels seu darrer disc “Ruegos y demás”. Més tard serà el torn d’Irene et François, la formació inspirada en les arrels del Folk americà. El tàndem s’encarregarà de tocar tot un repertori en llengua anglesa dedicat a obrir les portes d’un món llunyà, de sonoritat anglosaxona i de cruesa instrumental.

Els següents caps de setmana el protagonisme serà per Anna Ferrer (18 octubre a les 21:00 hores), les cantautores Anaïs Vila i Gessamí Boada (8 novembre 2019, 21:00h) i les Escarteen Sisters, les quals tancaran la gira del seu primer àlbum a l’escenari andreuenc el 29 novembre a les 21:00 hores.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt