El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dos menors detinguts per robar a punta de navalla

Societat

Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest passat divendres a dos menors, els quals presumptament havien robat a un altre jove un telèfon mòbil a punta de navalla. Els suposats autors del succés van ser enxampats pel cos policial al Districte de Sant Andreu cap a les 18:50 hores, poca estona després de cometre la sostracció amb intimidació.

 

Tot i que els dos menors van sortir corrents, un agent els va poder veure com marxaven i va preguntar a la víctima què havia passat. Tan bon punt va rebre tota la informació, aquesta la va traspassar a la resta de patrulles, fins que van localitzar als menors just abans d’entrar en un domicili. Un cop requisat el telèfon, tots dos van passar sota custòdia policial. Fonts del cos policial no han precisat en quin punt de la trama urbana van succeir els fets.

Fotografia | Arxiu / Mossos d’Esquadra

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt