El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos d'Esquadra han advertit als ocupants dels col·legis electorals que diumenge a les 6 hores hauran de marxar / MOSSOS D'ESQUADRA

Mor un motorista en un accident de trànsit a Sant Andreu

Societat

Un motorista de 46 anys ha mort aquesta tarda de divendres en un accident de trànsit al districte de Sant Andreu. L’accident, en el que també s’ha vist implicat un camió, s’ha produït cap a les 17:30 hores en el quilòmetre zero de la Ronda Litoral sentit Llobregat. Com a conseqüència, s’han tallat a la circulació dos carrils de la ronda.

 

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació d’aquest accident. Per altra banda, l’Ajuntament ha activat el servei d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB). En el que portem d’any han mort tretze persones en accidents de trànsit a la ciutat de Barcelona.

El Consistori ha emès un comunicat en el qual lamenta, una vegada més, la mort d’aquest ciutadà i ha traslladat el seu condol a la família i amics. Alhora, l’Ajuntament de Barcelona ha refermat el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat. La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania, incideixen.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt