El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Operació antidroga a Sant Andreu i Ciutat Meridiana

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut a nou persones acusades de tràfic de drogues. L’operatiu policial d’aquest passat divendres s’ha dut a terme en set habitatges repartits entre Sant Andreu i Ciutat Meridiana i dos locals (una perruqueria i un bar). En total han participat 120 agents.

Banner Ajuntament 300x250
 

L’objectiu del cos policial ha sigut desarticular un grup que es dedicava al tràfic de cocaïna i que tenia com a base d’operacions els districtes de Sant Andreu i Nou Barris. Tot i que la macro-operació dels agents de seguretat s’ha donat per tancada, no es descarten noves detencions i el cas continua sota secret de sumari.

Tal com han destacat els Mossos d’Esquadra, la investigació ha sigut fruit de la col·laboració veïnal amb els agents. En l’operatiu també ha participat la patrulla canina i s’han intervingut dos patinets elèctrics, els quals presumptament s’haurien fet servir per distribuir la droga en petites quantitats segons fonts d’Europa Press.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Tags:

1 Comentari

  1. No sé perquè quan passeu una informació de la ciutat Meridiana o d’un altre lloc proper a Sant Andreu sempre parleu del barri de Sant Andreu. Jo crec que el qui escriu aquesta notícia és perquè no coneix Sant Andreu.
    Perquè no parleu en propietat i dieiu el lloc d’on ha estat l’incident sense presta confusió.
    Gràcies / Isabel

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt