El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Gran inundació a l’Escola Ignasi Iglésias

Societat

Aigua a dojo. Aquest dijous al voltant de les 11 hores les obres d’ampliació de l’Escola Ignasi Iglesias han patit una gran inundació que han arribat a afectar fins i tot el passeig de Torras i Bages i el carrer de Palomar. Segons les primeres informacions, els operaris haurien malmès una canonada d’aigua, la qual s’hauria escapat fins a arribar a la calçada i hauria afectat el pati de l’escola.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tal com han informat fonts municipals a L’Exprés de Sant Andreu, encara no està clar si han sigut els operaris que treballen a les obres de TMB o els de l’ampliació de l’escola els que han perforat la canonada. De totes maneres, els tècnics han assegurat que el subministrament d’aigua a les llars de la zona no s’ha vist afectat, però que fins a les 13 hores aproximadament no es tornarà a garantir el cabal d’aigua habitual. Alhora, han advertit que el primer raig que pugui sortir per l’aixeta sigui amb aire o amb aigua tèrbola, pel que recomanen deixar-la córrer fins que torni a sortir cristal·lina.

Fotografia | AMPA Ignasi Iglésias

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt