El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Coneix el guanyador per veure ‘El que esperes de mi’

Cultura

A escasses hores de l’estrena al Teatre de Sant Pacià de la nova obra dirigida per Pau Madeull i esceita per Sara Cañete, El que esperes de mi, L’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador de l’entrada doble que va començar a sortejar el passat dijous. Qui se l’ha emportat? Àngels Canal Vilapriñó, per només fer un click al ‘M’agrada‘ de la nostra pàgina de Facebook i haver compartit la publicació del sorteig al seu mur!

 

La indústria cinematogràfica americana propaga des de fa dècades l’American Way of Life. Un model de família ideal, on pares, fills i cosins són feliços i tots es donen suport entre ells. La realitat, però, sempre ha sigut una altra cosa. Un fet que l’escriptora Sara Cañete ha recollit per construir la seva darrera peça teatral. Després de l’èxit que va recollir a l’Ateneu l’Harmonia amb la seva òpera prima, ‘Britpop’, aquest proper cap de setmana el text de Cañete veurà la llum de la mà de la companyia Sant Pacià Teatre:El que esperes de mi‘.

Sota la direcció de Pau Maduell, el planter de la companyia andreuenca ja treballa des de fa setmanes en l’estrena de l’àcida comèdia teatral. “El rerefons de l’obra és tot allò que esperem de les nostres famílies pel fet que som una família“, ha esbossat Maduell. De fet, la peça gira constantment sobre aquest eix, però des d’una realitat més crua: “Sempre fem suposicions sobre el que ens deuen o mereixem per ser família, però després no sempre acaba sent així”, ha avançat.

Per reflectir aquest late motiv, la peça compta amb només un repartiment de quatre actors protagonistes: dues germanes de mitjana edat i els seus respectius fills. Dit d’una altra manera, tot un quadre d’interrelacions germana-germana, cosí-tieta, mare-fill i cosí-cosí. Què en pot sortir d’aquí? Un encreuament en totes direccions de les relacions familiars, que encarnarà el planter de la companyia format per Marta Valls (Marta), Marta Tolrà (Montse), Joan Trias (Bru) i Carles Trullols (Marc).

Tal com ha avançat la companyia, les funcions seran els caps de setmana del 9 i 10 de febrer, i el 16 i 17 següents. En el cas dels dissabtes, l’obra d’hora i quart començarà a les 20:30 hores, mentre que els diumenges el teló s’aixecarà a les 18:30 hores.

 

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt