El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mossos d'Esquadra

En coma un andreuenc després de patir un robatori

Societat

Un andreuenc de nacionalitat belga es troba ingressat a l’UCI de l’Hospital del Mar després d’haver sigut víctima d’una pallissa a la zona d’oci nocturn del Port Olímpic aquetsa matinada de dijous. Segons han explicat a L’Exprés de Sant Andreu fonts properes a l’afectat, l’agressió es va produir després que el jove de 32 anys intentés recuperar el mòbil que un grup de magrebins havien robat a un amic.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tal com assenyalen les mateixes fonts, en realitat no només es tractaven de tres persones les que van cometre el furt (com assenyalen altres mitjans de comunicació), sinó que era un grup més nombrós. Tot i que la intenció inicial de l’andreuenc era recuperar el terminal en trobar-se als lladres, al final aquests li van donar una pallissa i el van deixar en coma. Els Mossos d’Esquadra encara busquen als agressors.

Actualització de les 19 hores: el jove ja ha despertat del coma, però no recorda res del que va succeir.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt