El diari independent de Sant Andreu de Palomar

1festa-major-chica-carpa-envelat-editada-david-garcia-mateu

Ja és públic el programa de Festa Major de Sant Andreu

Societat

Després de fer públic el cartell de la Festa Major de Sant Andreu, aquest divendres la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar ha fet públic el programa amb totes les activitats, concerts i tallers que es desenvoluparan des del 29 de novembre fins al 10 de desembre. Dotze dies frenètics on tots els veïns i veïnes de Sant Andreu de Palomar són cridats als carrers per gaudir de la festa plegats.

 

3 Comentaris

  1. on faran aquet any la fira de les atraccions ? al programa no indica res, cosa que em sembla vergonyos ja que es lo que dona mes vida a la nostra festa i cada cop ho arraconen mes o mes, quan es quasi lo unic que val la pena. gracies

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt