El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Festival MIRA experimentarà el moment previ a la mort

Cultura

La vuitena edició del MIRA, el festival d’arts digitals, arriba a la Fabra i Coats aquest cap de setmana. Si bé l’esdeveniment arrossega tot un historial d’èxit al recinte fabril, s’ha de destacar que enguany comptarà amb dues instal·lacions artístiques exclusives, així com 50 noves activitats relacionades amb la divulgació i l’educació de les noves arts digitals. A més, alguns creadors digitals oferiran experiències com ara la de viure en diferit el moment previ a la mort.

 

Segons destaca l’organització, el principal objectiu del festival és impulsar produccions i espectacles propis que, a través de col·laboracions artístiques, mostrin al públic les tendències més actuals de l’audiovisual i la música. Conegut com el paradís dels amants de la música electrònica, el MIRA promou l’experiència del plaer dins de l’era digital, amb una visió hedonista de la condició humana. Tot, a través de l’art.

L’esdeveniment es dividirà en sis espais, els quals comptaran amb instal·lacions de gran format per oferir una àmplia varietat d’espectacles i shows. A més, també hi haurà presentacions, conferències i workshops des del divendres vinent fins al diumenge. En aquest sentit, s’ha de destacar que un dels plats més forts de la nova edició serà la gran exposició d’art visual: “The Search for (modern) Pleasure”. Tota una mostra de l’art com a catalitzador d’estímuls i emocions, la qual ha comptat amb la col·laboració de diferents artistes i col·lectius internacionals.

Festival Mira 2017 / CEDIDA
Festival Mira 2017 / CEDIDA

D’altra banda, s’ha de ressaltar l’actuació de reconeguts artistes actuals com Aïsha Devio, Gaika o les mítiques bandes Tangerine Dream i la reaparició d’El Sueño de Hyparco. A més, a la gran cúpula en 360º dedicada a projectes en format fulldome se projectaran les obres “Light, Sound, Space” i “Licht, mehr Licht!”, les quals cercaran oferir noves sensacions, com ara la distorsió sonora creada per il·lusions òptiques o l’experimentació del moment previ a la mort.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt