El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dia de la inauguració de l'Ateneu Harmonia / ATENEU HARMONIA

L’Harmonia celebra el seu quart aniversari a la Fabra i Coats

Cultura

L’any 2014 i després d’una lluita incessant de vuit anys, les entitats agrupades sota el paraigua de la Federació d’Entitats Ateneu Harmonia es feien amb les claus del nou Casal de Barri de la Fabra i Coats. De fet, ells mateixos havien ajudat a projectar aquest nou equipament. Un projecte, però, que per raons polítiques gairebé se’ls hi va escapar de les mans. La pressió popular, però, va acabar decantant la balança del seu costat. Ara, quatre anys després, el teixit associatiu celebra un nou aniversari d’Harmonia.

Anunci Das Gestoria
 

Per fer-ho, les entitats han organitzat per aquest dissabte tot un seguit d’activitats adreçades a tots els veïns i veïnes. Des de les 11 hores del matí es donarà el tret de sortida a les Olimpíades en família, les quals buscaran engrescar a grans i petits a jugar a bitlles, fer curses de globus o jugar a les xapes, entre d’altres.

Cap a les 12:30 hores el quartet de Lia Kali posarà la música a la festa d’aniversari, amb tot un seguit de cançons-tribut a la desapareguda Amy Winehouse. En cas de no estar gaire pel vermut i preferir fer altres activitats, ja a les 14 hores tothom podrà dinar un menú de només 3 euros (beguda inclosa). Tal com ha assenyalat l’Ateneu, “el dinar estarà fet amb aliments que els comerços ja no poden utilitzar i que s’aprofitaran per lluitar contra el malbaratament alimentari”. Posteriorment, tothom que vulgui podrà jugar al Quinto a la terrassa que s’habilitarà a l’exterior.

De cara a la tarda, els membres de l’Harmonia proposaran als assistents jugar a descobrir els noms dels espais que té l’Ateneu. En aquest sentit s’ha de tenir en compte que a mitjans de juliol els membres de l’equipament van decidir rebatejar totes les sales amb noms vinculats a andreuencs i personatges il·lustres, lluites socials o ítems relacionats amb l’espectre sobiranista. Precisament el final de la jornada se celebrarà en la sala d’exposicions que porta el nom d’1 d’octubre, on es brindarà pel seu primer aniversari.

Fotografia | Dia de la inauguració de l’ateneu / ATENEU HARMONIA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt