El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La música i les danses urbanes prendran els carrers pel HOP

Cultura

El proper dissabte els carrers de Sant Andreu es convertiran en l’escenari del HOP, el Concurs de Dansa Urbana que per quart any consecutiu organitza l’Espai de Dansa del SAT!, El Generador i l’Espai Jove Garcilaso. Quin tornarà a ser l’objectiu principal de la competició? Donar-se a conèixer al públic general i endisnar als veïns i veïnes a les seves dinàmiques artístiques,

Anunci Das Gestoria
 

Al cap i a la fi, un dels pilars del HOP és la gran varietat de danses que acostuma a programar al llarg de les edicions que porta organitzant any rere any. En total, el mini-festival comptarà amb exhibicions repartides pels punts més emblemàtics del poble, entre els quals destaquen la plaça d’Orfila i la plaça del Comerç (els dos punts més concorreguts de Sant Andreu).

Aquesta elecció, de fet, s’ha de contextualitzar en les ganes dels creadors més joves de visibilitzar-se entre el públic. Una oportunitat que volen aprofitar per dotar d’una nova imatge als moviments urbans, els quals fins fa no tants anys restaven criminalitzats. A continuació, l’agenda d’actuacions de dissabte:

11:30 h: Plaça d’Orfila
Cia. Nouvas presenta “Movo”
Cia. Legacy presenta “NoName”

12 h: Plaça del Comerç
Andrés Denox presenta “Viceversa”
Marina Pravkina & Adrián Vega presenten “Sujeto 725”

12:30 h: Jardinets de Can Fabra
Cia. Om Rasa presenta “En Relaciohm”
Cia. Leftovers presenta “Route 666”

13 h: Fabra i Coats
Cia. DWA presenta “House Dance”
Cia. Desconekt-A2 presenta “Ninja Breaks”
Cia. Urban Motion presenta “Estereotipos”
13.40 h: Dj Jam
14.10 h: Entrega de premis

Fotografia | Krists Luhaers

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt