El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’agenda del cine a la fresca de Sant Andreu

Cultura

Aquest 6 de juliol les grades del Canòdrom es tornaran a obrir als veïns i veïnes perquè puguin gaudir del millor cinema de ciència-ficció de forma totalment gratuïta. Fins al 10 d’agost, cada divendres a les 22 hores l’equipament projectarà a l’aire lliure un total de sis llargmetratges imprescindibles per tot amant de les pantalles gegants. Totes les pel·lícules seran en versió original i subtitulades en castellà. A continuació, l’agenda cinematogràfica i les sinopsis dels experts de Filmaffinity:

 

UN MONSTRUO VIENE A VERME
La primera pel·lícula que es projectarà (6 de juliol) serà ‘Un monstruo viene a verme’, de Juan Antonio Bayona, el director de cinema internacional nascut a la Trinitat Vella. Després de la separació dels seus pares, Connor (Lewis MacDougall), un noi de 12 anys, haurà d’ocupar-se de portar les regnes de la casa, ja que la seva mare (Felicity Jones) està malalta de càncer. El nen intentarà superar les seves pors i fòbies amb l’ajuda d’un monstre (Liam Neeson), però les seves fantasies hauran d’enfrontar-se no només amb la realitat, sinó amb la seva freda i calculadora àvia (Sigourney Weaver).

EXMACHINA
La segona serà ExMachina, d’Àlex Garland (13 de juliol), qui presenta a Nathan, un programador multimilionari amb fama de reclusiu. Aquest selecciona a Caleb, un jove emprat de la seva empresa, perquè passi una setmana amb ell en un indret remot a les muntanyes, amb l’objectiu que participi en un test en el qual està involucrada la seva última creació: Ava, un robot-dona en el qual la intel·ligència artificial ho és tot.

WONDER WOMAN
Wonder Woman de Patty Jenkins (20 de juliol). Abans de ser Wonder Woman (Gal Gadot) era Diana, princesa de les Amazones, entrenada per ser una guerrera invencible. Diana va ser criada en una illa paradisíaca protegida Fins que un dia, un pilot nord-americà (Chris Pine), que té un accident i acaba en les seves costes, li parla d’un gran conflicte existent al món [la Primera Guerra Mundial]. Diana decideix sortir de l’illa convençuda que pot detenir la terrible amenaça. Mentre lluita al costat dels homes en la guerra que acabarà amb totes les guerres, Diana descobreix tots els seus poders i la seva veritable destinació.

EL ORIGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS
El origen del planeta de los simios de Rupert Wyatt (27 de juliol) és potser el plat més fort d’aquesta edició de Grades Obertes. En l’avançament del mític llargmetratge “El planeta dels simis”, Will Rodman (James Franco) és un jove científic que està investigant amb micos per obtenir un tractament contra l’alzheimer, una malaltia que afecta el seu pare (John Lithgow). Un d’aquests primats, César, un ximpanzé nounat a qui Will es va portar a casa per protegir-ho, experimenta una evolució en la seva intel·ligència veritablement sorprenent. En l’estudi del simi l’ajudarà la primatòloga Caroline (Freida Pinto).

MAD MAX: FURIA EN LA CARRETERA
La versió que va ver Mark Miller el 2015 de Mad Max arribarà a Sant Andreu (3 d’agost) per narrar com al protagonista li persegueix el seu turbulent passat. Mad Max creu que la millor forma de sobreviure és anar tot sol pel món. No obstant, es veu arrossegat a formar part d’un grup que fuig a través del desert en un War Rig conduït per una Emperadriu d’elit: Furiosa. Escapen d’una Ciutadella on mana Immortan Joe, a qui han arrabassat alguna cosa insubstituible. Enfuriat, el Senyor de la Guerra mobilitza a totes les seves bandes i persegueix implacablement als rebels en una “guerra de la carretera” d’altes revolucions… Es tracta del quart lliurament de la saga postapocalíptica que ressuscita la trilogia que a principis dels vuitanta va protagonitzar Mel Gibson.

LOGAN
Logan de James Mangold (6 d’agost) explica com sense els seus poders, per primera vegada, Wolverine és veritablement vulnerable. Després d’una vida de dolor i angoixa, sense rumb i perdut al món on els X-Men són llegenda, el seu mentor Charles Xavier el convenç per assumir una última missió: protegir a una jove que serà l’única esperança per a la raça mutant… Tercera i última pel·lícula protagonitzada per Hugh Jackman en el paper de Lobezno.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt