El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Metro L9 / TMB

Un tram del metro suspendrà el seu servei a l’agost

Societat

Entre les 92 obres que l’Ajuntament de Barcelona ha programat per aquest estiu, algunes afecten directament a la mobilitat de Sant Andreu i la connexió amb els nuclis urbans del seu voltant (sobretot amb Santa Coloma). Entre aquestes, destaca l’aturada que patirà l’L9 de metro a l’agost per tasques de manteniment.

 

Les obres se centraran en el tram que va des de la Sagrera fins al Bon Pastor, motiu pel qual la zona de Santa Coloma restarà comunicada per un servei especial d’autobusos, el qual efectuarà el mateix recorregut del metro per superfície. Si bé el tall s’espera pel 30 de juliol, la reobertura s’ha programat pel 26 d’agost. La resta de la línia nord (entre Bon Pastor i Can Zam) oferirà el servei habitual de metro.

Fotografia | Imatge d’arxiu / TMB

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt