El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos d'Esquadra han advertit als ocupants dels col·legis electorals que diumenge a les 6 hores hauran de marxar / MOSSOS D'ESQUADRA

Accident mortal en xocar dos motoristes

Societat

Un home ha mort aquest divendres després d’estavellar-se amb la seva moto contra un altre motorista a l’encreuament del carrer de Potosí amb Caracas, situat al barri del Bon Pastor del Districte de Sant Andreu. Segons ha informat l’Ajuntament, l’accident s’ha produït poc després de les 9:45 hores del matí.

 

Ambdós afectats han sigut traslladats en estat greu a l’Hospital de la Vall d’Hebron, però les ferides que tenia un d’ells li han acabat provocant la mort. Fins al punt de l’accident s’han desplaçat efectius de la Guàrdia Urbana i diverses ambulàncies. Ara com ara, es desconeix la causa de l’accident, el qual encara investiga la Guàrdia Urbana.

Amb la víctima mortal d’aquest divendres, ja són set els motoristes que han perdut la vida sobre l’asfalt de Barcelona. L’Ajuntament ha lamentat la mort d’aquest darrer ciutadà i ha traslladat el seu afecte a la família i als amics.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt