El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Pàrquing exterior de La Maquinista, on s'ha de fer l'ampliació / DGM

Sant Andreu tindrà un nou aparcament gratuït

Societat

La regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz, ha anunciat en el darrer ple del Districte que Sant Andreu podrà disposar d’un nou aparcament gratuït. Tal com ha assenyalat, l’Ajuntament ha aconseguit el compromís de Barcelona Sagrera – Alta Velocitat perquè un solar de la seva propietat, situat al carrer de Josep Soldevila, sigui rehabilitat i pugui convertir-se en un nou espai on aparcar vehicles.

 

En aquest sentit, Ortiz ha assenyalat que l’objectiu del nou aparcament provisional és el de “minimitzar l’impacte de la pèrdua de les places del carrer Segre”, les quals s’han vist suprimides per la implementació d’un nou carril bici. En total, fins a una trentena de cotxes es podran encabir en el nou espai que es s’haurà de rehabilitar en les properes setmanes . Per últim, la regidora ha assenyalat que des del Districte també s’està treballant per fer “un aparcament subterrani al carrer del Pare Manyanet”.

Fotografia | Davant la manca d’aparcament actual, alguns veïns i veïnes opten per deixar el seu vehicle a la zona d’estacionament gratuïta de La Maquinista / DGM

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt