El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El centre comercial de la Maquinista dubta de la viabilitat jurídica del projecte / DGM

La Maquinista obre un espai per impulsar projectes culturals

Societat

El centre comercial La Maquinista ha inaugurat aquest cap de setmana ‘La Màquina’, un espai situat al número 34 del carrer Sao Paulo el qual té com a objectiu ser un punt de trobada veïnal i motor de nous projectes vinculats amb el territori. Segons els promotors, el nou local neix “amb la vocació d’esdevenir un espai divers obert als barris, des d’on es pretén donar a conèixer la identitat, els projectes en curs, els actors i la història de l’entorn”.

Anunci Das Gestoria
 

Més enllà del centre comercial, darrere del projecte també hi ha Globus Vermell, Rebobinart i Mediaurban, companyies que tenen com a objectiu donar una sortida a les iniciatives entitats dels barris i de les empreses del teixit urbà. Tot plegat, per “configurar conjuntament un lloc de trobada on impulsar tota mena d’activitats dissenyades en clau local“, han explicat en un comunicat.

L’espai ja ofereix una exposició de com s’han transformat els barris i quins són els projectes del passat, present i futur d’aquests. Està previst que La Màquina compti amb un ampli programa d’activitats mensuals de temàtica urbana, itineraris historicosocials i tallers familiars, a més d’una sèrie d’instal·lacions d’art urbà. Amb motiu de la inauguració, La Màquina ha organitzat una xocolatada popular a la plaça del Rellotge del centre comercial i ha posat en marxa el primer itinerari que recorrerà Bon Pastor, Baró de Viver i Sant Andreu.

El nou local ja acull la seva primera exposició / LA MÀQUINA
El nou local, inaugurat el passat dissabte / LA MÀQUINA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt