El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Accident a Torras i Bages / DGM

Un cotxe impacta contra una moto a Torras i Bages

Societat

Aquest divendres al vespre, a voltants de les 21:30 hores, una moto s’ha enquestat contra el frontal d’un Peugeot en la confluència del passeig de Torras i Bages amb el carrer de Residència. En l’accident s’han vist directament implicats els dos passatgers del ciclomotor, que han sigut traslladats a un centre hospitalari, mentre que el conductor ha resultat il·lès, però amb evidents signes de nerviosisme.

 

Fins al punt dels fets s’han desplaçat dos cotxes de la Guàrdia Urbana, els quals han tallat tres carrils Torras i Bages i han controlat el trànsit per l’únic carril que ha quedat lliure, mentre els serveis sanitaris (mínim de tres ambulàncies desplaçades), han atès als afectats. A hores d’ara encara es desconeix el motiu de l’accident, tot i que tot apunta al fet que, mentre el ciclomotor pujava de Residència i girava cap a Torras i Bages sentit Besòs, el cotxe ha fet el mateix itinerari però en sentit contrari.

Accident a Torras i Bages / DGM
Accident a Torras i Bages / DGM

Tant la moto com el turisme han patit greus desperfectes i han sigut retirats per la grua municipal cap a les 22 hores. Continuarà ampliació.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt