El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El servei de metro es veurà reforçat / TMB

Canvi d’horaris en el transport públic per Sant Jordi

Societat

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, el proper dilluns TMB recomana utilitzar el metro per als desplaçaments fins als diferents actes que s’organitzen especialment al centre de la ciutat. El servei es reforçarà amb més trens entre les 10 i les 21.30 hores i també s’ha preparat un desplegament especial de personal i efectius de seguretat a les estacions del sector central de Barcelona.

 

Pel que fa al bus, però, s’ha de tenir en compte que l’ocupació de la via pública (sobretot plaça Catalunya i Rambla), comportarà que algunes línies s’hagin de desviar al llarg de tot el dia, o bé limitin el seu recorregut. Per a més informació de les alteracions i recomanacions de transport públic, es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Fotografia | TMB

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt