El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La música donostiarra d’Izaro contagiarà de ritme l’Harmonia

Cultura

El proper divendres 13 d’abril, la cantautora Izaro presentarà a les 22 hores el seu segon àlbum “Eason” a l’Ateneu l’Harmonia. A l’escenari l’acompanyaran les donostiarres Marina Landa i Amaia Giralt, les quals fan servir també fan servir l’art musical com a eina d’expressió.

Anunci Das Gestoria
 

Cal tenir en compte que el passat 16 de febrer la cantautora ja va presentar de forma oficial el seu nou disc. Si més no, va haver de passar tres setmanes per tal de donar el tret de sortida a la seva gira, la qual ja l’ha portat per grans teatres com l’Arriaga de Bilbao o el donostiarra Victor Eugenia.

En aquest àlbum l’artista ha volgut expressar un retrobament amb si mateixa, el qual no es pot entendre sense Donosti. A més, la voluntat de la cantautora amb el seu darrer treball és el de donar una petita empenta a tothom que vulgui connectar i retrobar-se a si mateix a través de la seva música.

Cal tenir en compte, però, que a les seves lletres trilingües predomina l’euskera. De fet, ‘Eason’ transpira pels quatre cantons la voluntat de la seva autora. Gravat i enregistrat a Gaztain Estudios amb Eñaut Gaztañaga, tal com ha afirmat l’artista és un àlbum molt més conscient que el primer en tots els sentits: “Sabia què volia que succeís, sabia amb qui, com, quina direcció emprendre i sabia per a què”.

La cantautora Izaro, en una imatge promocional
La cantautora Izaro, en una imatge promocional / IZAROMUSIKA.COM

En paral·lel, les dues acompanyants de l’actuació, Marina Landa i Amaia Giralt, també han començat a fusionar melodies per poder plasmar la seva enyorança envers als seus orígens. L’objectiu final: buscar un camí on gaudir de les lletres i les notes. Les entrades es poden comprar a través d’Internet o presencialment a l’Ateneu l’Harmonia i al centre cultural Euskal Etxea.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt