El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les ‘Veus contra el masclisme’ es tornen a alçar a l’Harmonia

Cultura

Coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora, per quart any consecutiu l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu organitza el cicle ‘Veus contra el masclisme’. Enguany, a partir del 9 de març, els andreuencs podran assistir a una sèrie d’espectacles interdisciplinaris amb diverses actuacions, així com una mostra d’art i un curtmetratge d’animació a l’edifici del recinte de Fabra i Coats.

 

L’objectiu de l’Harmonia amb aquesta programació és mostrar al públic que el feminisme és una lluita on tots i totes s’han d’implicar. Al cap i a la fi, la intenció que cerca el cicle és qüestionar els rols de gènere tradicionals i denunciar les desigualtats que avui en dia les dones segueixen patint, així com els micromasclismes o la violència de gènere.

Les protagonistes de totes les exhibicions seran les dones, en reivindicació per la igualtat de gènere. En aquest sentit, destacar que la jornada feminista començarà a les 22 hores de divendres, amb l’espectacle d’humor de Virgínia Melgar, seguit d’una comèdia teatral i el cabaret de la Companyia La recta d’Euler. A més, els assistents també podran gaudir d’un concert en directe del quartet femení Maio de Sal.

L’endemà, dissabte a les 19.30h, es durà a terme el passi del curtmetratge “Organizar lo (im)posible” de Tonina Matamalas i Carme Gomila, en col·laboració amb Las Kellys Barcelona. Es tracta d’un cinefòrum d’animació documental on es tractaran temes d’actualitat i de protesta social.

Façana de l'Ateneu l'Harmonia / DGM
Façana de l’Ateneu l’Harmonia / DGM

Tampoc faltarà la tradicional pintada de mural feminista del carrer del Segre, on a partir de les 10 hores es podrà veure com la Letícia Rodríguez i els membres de l’Agrupament Escolta Flor de Neu pinten un mural amb un missatge feminista amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt