El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Brutal agressió al metro

L'Exprés de Sant Andreu

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 18 anys per agredir un home i causar-li diversos traumatismes a l’estació de Navas de la Línia 1 de metro, situada al Districte de Sant Andreu. Tal com van captar les càmeres de seguretat el 10 de desembre a les 4 hores de la matinada, l’aleshores menor d’edat va llençar a la víctima per les escales del metro, juntament amb dos amics més.

banner-300x180banner-express
 

Segons ha comunicat el cos policial, la picabaralla ja va començar dins del comboi. La víctima va rebre cops al cap amb un cinturó i finalment va quedar inconscient al terra de l’andana, un cop el van llençar per les escales amb una forta empenta l’agressor i dos amics seus quan intentava fugir. Ja a terra i inconscient, l’agressor va seguir agredint-lo amb fortes puntades de peu, al cap i a la cara i va marxar del lloc dels fets.

Pocs minuts després, els serveis mèdics van assistir al jove després de ser avisats pel Centre de Seguretat i i Protecció Civil del Metro. Ara, l’home evoluciona favorablement de les lesions que va patir, les quals es van tractar d’una fractura a la pelvis, un traumatisme cranioencefàlic i ferides a la cella i al cap, les quals van requerir de diversos punts de sutura.

Un cop els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement dels fets, el cos policial va iniciar una investigació per identificar i detenir l’autor dels fets. En aquest sentit, les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat han sigut vitals per poder identificar l’agressor i poder-lo detenir. Ara l’arrestat ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors i aquesta ha decretat el seu ingrés a un centre per a joves.

De totes maneres, s’ha de destacar que la investigació encara resta oberta per poder identificar quins eren els altres dos joves que acompanyaven a l’ara ja detingut i que també van col·laborar a l’agressió.

Imatges | Mossos d’Esquadra

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de L'Exprés de Sant Andreu

Vés a dalt