El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un metro aturat a l'estació de La Sagrera / DGM

La presència de fum als túnels altera la circulació dels trens

Societat

Tal com apunten diverses fonts, els trens de Rodalies de Catalunya no s’aturen en l’estació de plaça de Catalunya des de les 14:20 hores per presència de fum als túnels. L’afectació incideix directament als trens que circulen per Sant Andreu Arenal i ha tingut en el seu origen un petit incendi a l’estació de plaça de Catalunya que ja han extingit els Bombers de Barcelona.

 

De fet, els combois de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies ja havien quedat aturats entre les 13:25 i les 13:40 hores. Si més no, Renfe ha decidit desviar els trens per passeig de Gràcia, de forma que no restin afectats pel fum present en els túnels del centre de Barcelona. A partir de les 15 hores la circulació s’ha normalitzat, tot i que la circulació acumula importants retards.

En el cas de L1 de metro, aquest torna a circular entre Clot i Espanya, després que TMB hagi decidit tancar aquest tram a la circulació en un primer moment. Minuts més tard, TMB també ha donat permís als maquinistes per fer parada a Universitat, última parada en obrir les portes als usuaris després de la detecció del fum.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt