El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Castanyes / GUILLERMO GUITIERREZ

Només hi haurà una castanyera a tot Sant Andreu

Cultura

La tradició es perd. Almenys aquesta és la conclusió que s’extreu del darrer anunci de l’Ajuntament de Barcelona, el qual assenyala que al Districte de Sant Andreu només hi haurà una parada de venda de castanyes i moniatos a la via pública.

 

Tal com ha comunicat l’administració pública, al Districte només s’ha tramitat una llicència que podrà començar a exercir el seu dret a partir d’aquest mes d’octubre fins al proper mes de març. Per tant, l’únic lloc on comprar castanyes i moniatos recents fets estarà situat a la Rambla de Fabra i Puig, just davant de l’estació de Rodalies de Sant Andreu Arenal.

Destaca el fet que, com Sant Andreu, els districtes de Nou Barris, Horta-Guinardó i Gràcia també comptaran amb només una castanyera pels seus respectius territoris. En total, a Barcelona s’han concedit 25 llicències, set de les quals han anat a parar al districte de Ciutat Vella.

Si bé Sant Andreu de Palomar manté la seva única castanyera, a nivell de Districte la parada que tradicionalment estava situada al passeig de Maragall (a la sortida de la mateixa boca de metro de l’L5), també formarà part de la història. En paral·lel, la festa de Halloween pren força amb la posada en marxa dels túnels del terror de Trinitat Vella i el Bon Pastor.

Fotografia | Guillermo Gutiérrez

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt