El diari independent de Sant Andreu de Palomar

aficio-desperdicis-ue-sant-andreu-al-narcis-sala-editada-david-garcia-mateu

La UE Sant Andreu demana jugar el dia abans del referèndum

Esports

La UE Sant Andreu ha emès aquesta tarda de dimecres un comunicat en el qual s’ha situat “al costat de la democràcia, de la llibertat d’expressió i de la majoria social del poble de Catalunya”. Si bé la carta no fa referència explícita al referèndum convocat (i suspès cautelarment) per l’1 d’octubre, el club sí informa que demanarà avançar el dia del seu partit per, suposadament, no coincidir amb la cita a les urnes.

Banner Ajuntament 300x250
 

La mateixa Unió Esportiva ha recordat que la seva es tracta d’una “entitat centenària i defensora de la quadribarrada”, [en referència a la senyera], la qual considera “segell d’identitat inequívoc del nostre club”. Uns ítems que, sumats a les circumstàncies polítiques actuals, la directiva ha decidit demanar formalment a la UA Horta l‘avançament del partit previst per diumenge 1 d’octubre al dissabte 30 de setembre.

“El Sant Andreu respecta totes les ideologies i posicionaments dels seus socis”, expressa el comunicat. Motiu pel qual, asseguren que l’entitat esportiva “continuarà treballant per la convivència, el diàleg, la concòrdia i l’esport”.

En aquest sentit, la situació d’excepcionalitat democràtica també s’ha reproduït en l’agenda de l’Ajuntament de Sant Andreu. La presidenta del Districte, Montse Benedí, ha decidit suspendre l’Audiència Pública i per ara resta sense data per una celebració futura.

En el mateix sentit, cal recordar que el veí de Sant Andreu, Josuè Sallent, ha sigut detingut aquest matí com a responsable del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CCTI) del Govern de la Generalitat de Catalunya. El seu domicili particular també ha sigut escorcollat per la Guàrdia Civil.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt