El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Túnel d'Adif a Sant Andreu / DGM

Adif millorarà la seguretat dels túnels de Sant Andreu Arenal

Societat

L’empresa pública responsable de les infraestructures ferroviàries, Adif, ha anunciat noves obres per millorar la seguretat dels túnels de Rodalies. En el cas de l’actuació a Sant Andreu Arenal, aquesta tindrà com a objectiu “evitar accessos indeguts a les instal·lacions i reduir la probabilitat d’actes vandàlics“, ha comunicat la companyia.

 

L’actuació s’emmarca en el Pla de Rodalies i compta amb un pressupost de 745.145,70 euros (IVA inclòs). La inversió anirà destinada a instal·lar nous dispositius de seguretat per evitar accessos no controlats, com: portes metàl·liques, circuits tancats de televisió i equips antiintrusió. Més enllà de Sant Andreu Arenal, aquests sistemes també s’instal·laran als túneles de  Bifurcació Marina, Sabadell i Terrassa.

En el cas de les càmeres, les imatges seran controlades des de les instal·lacions del Control de Trànsit Centralitzat (CTC) situat a l’Estació de França. La instal·lació dels dispositius es durà a terme en horari nocturn per tal de no afectar a la circulació dels trens.

Segons Adif, aquest projecte “reafirma una vegada més el compromís inversor del Ministeri de Foment” a Rodalies. En aquest cas, les obres tenen com a objectiu “millorar la seguretat i l’eficàcia” de la xarxa ferroviària, assenyalen.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt