El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Batalla campal a La Maquinista

Societat

La inauguració de la nova botiga Snipes al centre comercial de La Maquinista el primer dilluns de juliol va resultar, com a mínim, caòtica. L’esdeveniment, que comptava amb la presència del raper marroquí French Montana com a estrella convidada, va aplegar a les portes del flamant establiment centenars de joves, tal com recull Crònica Global. Si més no, la tensió acumulada entre els adolescents va acabar desfermant una batalla campal on es van veure involucrats els assistents, el cos de seguretat privat del centre comercial i els guardaespatlles del protagonista.

 

Si bé la intenció era dur a terme un acte en el qual els fans es poguessin fer fotografies i demanar autògrafs al raper, la marea humana va acabar perdent el control. Ni fotografies, ni dedicatòries; la botiga va haver d’abaixar la persiana i la crispació entre els joves va anar creixent fins que l’insult verbal va passar a múltiples agressions físiques.

La sortida de Montana del local tampoc va deixar d’estar carregada de tensió. Tot i sortir escortat pel seu servei de seguretat personal i els agents del centre comercial, no es va poder evitar que desenes de joves el perseguissin amb els seus smartphones. Tal com es pot veure al vídeo, un dels guardaespatlles va propinar un cop de puny al cap d’un dels adolescents. En canvi, el vídeo que ha penjat el cantant a Instagram no fa cap mena de menció als accidents.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt