El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La cartellera del cinema a la fresca de Sant Andreu

Cultura

És estiu i Sant Andreu fa vida al carrer. Per provar de potenciar encara més la sociabilitat a l’espai públic, l’Ajuntament de Barcelona engegarà un cicle de cinema la fresa al parc del Canòdrom. Les pel·lícules es passaran cada divendres del mes de juliol a partir de les 22 hores.

Banner Ajuntament 300x250
 

Per tal de fer-ho encara més atractiu, el seu visionat serà completament gratuït i les persones amb mobilitat reduïda podran accedir a la zona de les grades de la instal·lació. Tal com assenyalen des de l’Ajuntament, “la temàtica de les pel·lícules escollides per a cadascun dels quatre passis s’emmarca en la filosofia d’aquest espai”. “Aborden la recerca de noves formes de comunicació” i “busquen els límits de la creativitat i la ciència”, afegeixen.

La primera pel·lícula que es projectarà aquest proper 7 de juliol serà la francesa Lucy, del director Luc Besson, . Tal com explica el portal Fimaffinity, Lucy és obligada a exercir de mula d’una nova i potent droga. De sobte la jove adquireix enormes poders sobrenaturals quan la borsa de la droga es trenca dins seu i el seu metabolisme absorbeix les substàncies químiques. Llavors, el seu cervell comença a augmentar la capacitat d’ús fins a poder ser utilitzat al 100%, convertint-se en una màquina letal amb habilitats extraordinàries. La cinta en francès i amb subtítols en castellà, no està recomanada per menors de 16 anys.

El dia 14 serà el torn de The martian, de Ridley Scott. La pel·lícula del director anglès està rodada als Estats Units i no recomanada a menors de 7 anys. Aquest film gira entorn un astronauta es queda atrapat a Mart, després que el seu equip espacial el doni per mort. Al llarg de la pel·lícula haurà d’esprémer el seu enginy per trobar una forma de comunicar a la Terra que continua viu al planeta vermell. Però, ho aconseguirà? Podrà tornar? Tota una experiència vital de més de dues hores de durada.

Pel que fa a la nit de divendres 21, la projecció comptarà amb Her, de l’americà Spike Jonze. La pel·lícula ens situa en un futur proper, en el que el seu protagonista, Theodore, un home solitari a punt de divorciar-se, treballa en una empresa com a escriptor de cartes per a terceres persones. Un dia per l’altre, decideix comprar un nou sistema operatiu, basat en el model d’Intel·ligència Artificial per tal de satisfer totes les necessitats de l’usuari. Si més no i per la seva sorpresa, es crea una relació romàntica entre ell i Samantha, la veu femenina d’aquest sistema operatiu. Tal com assenyalen des del consistori, aquesta projecció no està recomanada a menors de 12 anys.

Per últim, divendres 28 es projectarà el plat fort del setè art. La pantalla gegant coparà l’aclamada cinta Interstellar, de Christopher Nolan, per tal de tancar el cicle. Tal com relata Filmaffinity, en veure que la vida a la Terra està arribant a la seva fi, un grup d’exploradors dirigits pel pilot Cooper (McConaughey) i la científica Amelia (Hathaway) emprenen una missió que pot ser la més important de la història de la humanitat: viatgen més enllà de la nostra galàxia per descobrir una altra que pugui garantir el futur de la raça humana. Aquesta producció es va realitzar a cavall entre els Estats Units i el Regne Unit i es tracta d’una pel·lícula no recomanada a menors de 7 anys.

El cicle cinematogràfic projectarà totes les pel·lícules en versió original amb subtítols i forma part de la iniciativa Grades obertes del Canòdrom. Un projecte que busca “dinamitzar l’espai d’aquesta instal·lació”, assenyalen les fonts municipals.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt