El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Una pantalla gegant traslladarà els Gipsy Kings a la Rambla

Cultura

Amb la intenció de traslladar als eixos comercials els concerts que es produeixen en els grans esdeveniments culturals de Barcelona, l’Ajuntament habilitarà una pantalla gegant a la rambla de Fabra i Puig per seguir en directe el concert que duran a terme els Gipsy Kings al Festival de Pedralbes.

Banner Ajuntament 300x250
 

Si tens menys de 30 anys potser la primera imatge que t’ha vingut al cap a l’hora de llegir el nom de ‘Gipsy Kings’ és el ‘reality’ de Cuatro on fan el seguiment de quatre famílies gitanes… Però no. La pantalla gegant de la rambla no retransmetrà aquest programa, sinó el concert del grup de música que li va donar nom a l’espai televisiu. Els Reis Gitanos tornen als escenaris en la seva gira ‘Tour Gipsy Unidos’.

El grup francès d’orígens espanyols (són fills de les famílies exiliades durant la Guerra Civil) és el pare temes mítics de la rumba catalana com Bamboléo o Volaré. Èxits que formen part de la història musical espanyola i francesa, tot i haver de suportar algunes crítiques per no complir amb algunes normes de l’essència flamenca. Tot i això, s’ha de destacar que tots els seus components pertanyen a les dues famílies gitanes emparentades: els Reyes i els Baliardos.

La retransmissió a la fresca del concert es durà a terme el proper divendres 30 de juny a l’alçada de la Rambla de Fabra i Puig amb el carrer de Concepció Arenal. La intenció del consistori és “fomentar la cultura i el suport al comerç de proximitat”, segons explica en un comunicat de premsa. De fet, idea s’emmarca en l’Estratègia de Reforç i Projecció del Comerç d’aquest mandat.

La promoció de la retransmissió de l’espectacle es farà a través de les botigues de proximitat. Comprant en els establiments es pot aconseguir “l’entrada al concert que dóna dret a seient a la zona central de la improvisada platea“, expliquen des de l’Ajuntament. En total hi haurà unes 500 cadires, la meitat de les places que s’oferiran en un acte similar a Nou Barris.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt