El diari independent de Sant Andreu de Palomar

render de la reforma del carrer del cardenal tedeschini / AJUNTAMENT DE BARCELONA

Reforma total (i violeta) al carrer del Cardenal Tedeschini

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dissabte la reforma del carrer del Cardenal Tedeschini de cara al pròxim mes d’octubre. Les obres, que duraran quatre mesos i mig, permetran reordenar la distribució actual de l’espai públic i servirà per augmentar més del doble les voreres dels vianants. Si fins ara ocupaven el 25% del vial, ara passaran a cobrir el 60% de l’amplada de la via. A més, l’arbrat actual es substituirà per 23 nous arbres (jacarandes), que donaran al carrer un característic color violeta.

 

Amb la reurbanització de la via es renovarà tota la pavimentació, es canviarà la xarxa de clavegueram i s’instal·larà un nou enllumenat LED, juntament amb nou mobiliari urbà (cadires, papereres i pilones). La reforma, però, només es durà a terme entre els carrers de Pardo i Concepció Arenal.

A més, l’Ajuntament no contempla reformar Cardenal Tedeschini amb plataforma única, ja que l’amplada del carrer (20 metres) no ho recomana. De totes maneres, l’actual aparcament de cotxes en bateria passarà a ser en fila índia. Fet, però, que comportarà la pèrdua de places d’aparcament lliure en la via pública.

render de la reforma del carrer del cardenal tedeschini / AJUNTAMENT DE BARCELONA
render de la reforma del carrer del cardenal tedeschini / AJUNTAMENT DE BARCELONA

La inauguració del carrer s’espera cap a finals del febrer del 2018 i comportarà una inversió municipal d’aproximadament 1 milió d’euros (IVA inclòs).

Fotografia | Render virtual de la reforma del carrer del Cardenal Tedeschini / AJUNTAMENT DE BARCELONA

Tags:

2 Comentaris

  1. Noooo jacarandes no. Són molt boniques peró desprenen resina, pètals i borrissol que embruten el mobiliari urbà, els cotxes i les voreres.
    Siusplau, no planteu jacarandes, planteu altres arbres bonics que no embrutin. Siguem pràctics i polits per una BCN bonica.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt