El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Pedro Sánchez arrasa a les primàries del PSOE a Sant Andreu

Política

El candidat a secretari general del Partido Socialista Obrero Español (PSOE), Pedro Sánchez, s’ha emportat la victòria al Districte de Sant Andreu amb molta diferència respecte als altres dos candidats: Susanna Díaz i Patxi López. Tal com ha comunicat la seu socialista andreuenca a aquest mitjà de comunicació, l’escrutini de les urnes ha donat al madrileny el 89% dels vots del Districte.

 

Amb una participació de 115 militants andreuencs (el 70% de tot el cens), Pedro Sánchez ha aconseguit aplegar el suport majoritari de les seves files. 102 socialistes han dipositat la seva confiança en ell, mentre que 7 ho han fet en Patxi López i només 6 en Susana Díaz.

Cal recordar que Sánchez va fer el seu principal acte de campanya per la secretaria general al recinte de la Fabra & Coats, el passat 22 d’abril. L’esdeveniment va aplegar 3.000 militants i simpatitzants socialistes catalans, així com diverses cares reconegudes de la cúpula de la formació. Un míting que va servir al candidat per recollir avals de cara als comicis interns del seu partit. Entre ells, el suport de la regidora de Sant Andreu, Carmen Andrés.

Fotografia | Pedro Sánchez es fa una selfie amb dues assistents al míting de la Fabra & Coats / @sanchezcastejon

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt