El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Exterior de l'estació de Sant Andreu Arenal 2

Atropellat mortalment un home a les vies de Sant Andreu Arenal

Societat

Aquesta tarda de dissabte un home de 40 anys ha sigut atropellat mortalment en sortir d’un tren de l’R4 a l’estació de Sant Andreu Arenal. L’avís s’ha rebut concretament a les 19:27 hores i la circulació dels combois s’ha interromput immediatament. Fins a l’estació s’han desplaçat diverses unitats policials i sanitàries, les quals no han pogut fer res per salvar la vida de la persona.

 

Segons ha explicat l’entorn de la víctima a aquest mitjà de comunicació, l’home era un ciclista que, mentre caminava per l’andana, ha lliscat per culpa del seu calçat esportiu. Tal com recorden els seus companys, la víctima es va intentar recolzar en el tren per poder equilibrar-se. Si més no, el ferrocarril ja estava en marxa i desafortunadament va caure pel forat que quedava entre vehicle i andana.

En l’accident també s’ha vist involucrat el tren que ha sortit a les 17:38 hores de l’estació de Manresa i que tenia prevista la seva arribada a Sant Vicenç de Calders a les 20:39 hores. Els retards han arribat a superar els 30 minuts i l’operadora ha hagut de desviar els trens cap a les estacions de Sant Andreu Comtal i el Clot-Aragó, entre altres línies alternatives. A hores d’ara, però, ja s’ha reprès la circulació amb normalitat.


Fe d’errades | La informació ha sigut rectificada dies després de la seva publicació

Fotografia | Exterior de l’estació aquest vespre amb les dotacions desplaçades aparcades / @Berlustinho

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt