El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Incendi sense ferits en un pis de la Meridiana

Societat

Esglai sense afectacions personals. Aquest dimarts al migdia un incendi ha calcinat part d’un habitatge del número 346 de l’avinguda Meridiana. Segons ha avançat El Periódico, no consten ferits a conseqüència de l’incident que s’ha originat en una cuina.

 

La ubicació de l’immoble, entre els carrers de Pegàs i Dublín (molt a prop de l’Hipercor), ha provocat que els equips d’emergència hagin hagut de tallar dos carrils de sortida de l’avinguda Meridiana, fet que ha acabat per repercutir en el trànsit. Malgrat l’afectació, cap a les 15.40 hores la circulació s’ha restablert i el foc s’ha donat per extingit.

Fotografia | Bombers de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt