El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cau un arbre a Servet i un segon fereix nou persones en una escola

Societat

Temporal de vent per la borrasca Ciarán amb estralls. Aquest dijous a les 17.45 hores el vent ha provocat la caiguda d’un arbre sencer sobre la calçada del carrer de Servet, a tocar de la plaça de Marià Brossa. Malgrat que no ha provocat ferits ni danys materials, sí que ha suposat el tall del carrer al trànsit. Tal com es pot observar a les fotografies, la força del vent ha acabat partint el tronc. Tot la copa i les branques han quedat tot just al mig del cèntric carrer.

 

En paral·lel, al barri veí de la Sagrera, nou persones han resultat ferides per la caiguda d’un arbre. Els fets s’han produït a la sortida de l’alumnat de l’Escola 30 Passos, quan l’arbre ha cedit i ha impactat sobre la tanca del centre educatiu i contra set alumnes i dos adults. Segons el Servei d’Emergèngies Mèdiques (SEM), un dels dos adults és una àvia i, malgrat que tant aquesta com el segon adult han rebut un diagnòstic de menys greu, han sigut traslladats a l’Hospital de Sant Pau. Pel que fa als menors, sis han restat lleus i un setè menys greu. La majoria de les atencions han respost a rascades, cops i contusions (cap d’especial gravetat).

Fins al punt s’han desplaçat sis ambulàncies i l’àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona ja ha comunicat que l’arbre hauria caigut després d’un “fort cop de vent“.

Fotografia | Arbre caigut al carrer de Servet // CEDIDA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt