El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un jove per drogar, violar i robar a un altre home

Societat

La Policia Nacional ha detingut a principis de mes un jove de 29 anys a qui se l’acusa d’haver drogat, violat i robat a un altre home en un pis de Sant Andreu. L’arrest s’ha produït a Saragossa, després que els Mossos d’Esquadra l’hagi identificat i hagi emès una ordre de detenció pels fets que van succeir el passat mes de juliol.

 

Segons ha confirmat el cos policial de Catalunya, l’agressor va conèixer la seva víctima a través d’una reconeguda aplicació de cites. Després de mantenir contacte telefònic uns dies, tots dos van quedar en persona i va ser aleshores quan es van produir els fets. L’encausat va drogar a la víctima, la va agredir sexualment i li va robar diners i el mòbil.

Un cop denunciats els fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació, la qual va permetre localitzar a l’autor dels fets a Saragossa, ciutat on resideix. Un cop emesa l’ordre de detenció, la Policia Nacional va procedir a detenir-lo i comprovar que no era la primera vegada que se l’acusava de fets d’aquesta tipologia. Tot just uns dies després d’haver visitat Sant Andreu, hauria actuat de forma similar amb un altre jove saragossà, a qui fins i tot hauria amenaçat amb un ganivet, segons ha avançat El Periódico de Aragón. El jove, que acumula una vintena d’antecedents, s’acostumava a fer passar per militar de baixa per malaltia.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt