El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos d'Esquadra han advertit als ocupants dels col·legis electorals que diumenge a les 6 hores hauran de marxar / MOSSOS D'ESQUADRA

Detingut un atracador d’agències de viatges de Sant Andreu

Societat

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest 6 de setembre un home de 52 anys relacionat amb quatre robatoris violents a agències de viatge del districte de Sant Andreu. Tal com ha assenyalat el cos policial, els fets es van cometre entre el 24 de juliol i el 21 d’agost. De fet, la Guàrdia Urbana ja el va detenir el 25 d’agost mentre intentava robar a una d’aquestes agències, que, més tard, els investigadors dels mossos de Sant Andreu van constatar que ja havia atracat dies abans.

 

La primera denúncia per robatori violent data del 24 de juliol i, segons consta, l’autor duia una perruca. L’home va accedir a l’interior de l’agència de viatges i va seure a una cadira sense alertar als treballadors. Seguidament, va treure un ganivet i va intimidar a la treballadora perquè li donés els diners de la caixa, la va tancar a l’interior d’un quartet i va aprofitar per regirar els calaixos. L’home va endur-se 1.200 euros.

El 16 d’agost, es va tenir coneixement d’un altre cas molt similar, també a una agència de viatges de Sant Andreu, on el lladre va accedir a l’agència amb la caputxa posada i, de manera intimidant, va exhibir directament l’arma blanca al mateix temps que demanava diners. En aquest cas el detingut va demanar les claus de l’agència i va aprofitar per tancar als treballadors a l’interior i assegurar-se la seva fugida. Va aconseguir sostreure 2.700 euros.

Dies més tard, el 21 d’agost el lladre es va dirigir a una tercera agència de viatges. Va trucar al timbre exterior per accedir i la treballadora li va donar pas. Quan va accedir, va extreure d’una bossa que portava una arma blanca i a la vegada una samarreta per ocultar-se la cara i va sostreure 150 euros. Després d’intimidar a la treballadora perquè no sortís de l’interior, va marxar del lloc. L’autor fugia sempre a peu.

Davant aquest fets, el dia 25 d’agost, els investigadors van tenir coneixement d’una detenció de la Guàrdia Urbana de Barcelona per una temptativa de robatori a una de les agències anteriorment saquejada, que podria estar relacionada amb els anteriors casos. En aquest fet, el detingut es va dirigir cap a l’agència i va començar a forçar la porta, però la treballadora va intentar blocar-la per impedir-ho. El detingut va insistir fins que va accedir a l’interior i va forcejar amb la víctima a qui volia arraconar i portar fins a una zona on guardaven els diners. Malgrat tot, finalment va ser detingut i, un cop investigat, es va poder relacionar amb els altres atracaments.

Per aquesta raó, el dia 6 de setembre els mossos van detenir a l’home a Cerdanyola del Vallès i se li han atribuït quatre antecedents per robatori violent. El dia 8 de setembre va passar a disposició davant del jutjat de primera instància i instrucció 5 de Cerdanyola.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt