El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos d’Esquadra recuperen les càmeres d’un treballador de La Vuelta

Societat

Agents dels Mossos d’Esquadra han localitzat i recuperat dues càmeres i diferents accessoris d’un professional de la comunicació audiovisual mentre estava allotjat en un pis de Sant Andreu, tal com han avançat les agències. En total, el material sostret està valorat en 8.000 euros i ha pogut ser trobat gràcies als localitzadors que tenia el material incorporat.

Banner Ajuntament 300x250
 

El material gràfic va ser robat el passat divendres a les 3.30 hores de la matinada en un habitatge de Sant Andreu. Un cop localitzat el material i recuperat, els agents també han detingut al presumpte lladre, qui compta amb antecedents per altres delictes. En paral·lel, també s’han recuperat 690 euros en metàl·lic.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt