El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’alumnat del Doctor Puigvert presenten ‘Pale Blue Dot’ al SAT!

Cultura

Final de curs i primera estrena en un gran escenari. Aquest divendres 28 d’abril a les 19 hores la companyia O’Kompany, formada pels alumnes de 2n de batxillerat d’arts escèniques de l‘Institut Doctor Puigvert, estrenaran l’espectacle Pale Blue Dot al SAT! Teatre. Una obra que és el resultat de la tercera edició del projecte educatiu Mètodes teatrals de creació col·lectiva, impulsat pel SAT! Teatre, el mateix institut i que compta amb la complicitat de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona.

 

Sota el fil conductor de la definició de la humanitat, els alumnes han creat Pale Blue Dot. Un espectacle teixit de forma col·laborativa que inclou música, dansa i text i que reflexiona sobre l’essència de l’ésser humà i l’empremta que deixa al seu pas per la Terra. Al cap i a la fi, el projecte s’ha focalitzat en dotar als alumnes de batxillerat d’arts escèniques d’una experiència més completa en el seu camp d’especialització.

Al llarg del curs els alumnes han pogut veure el ventall d’opcions que existeixen dins el món de les arts escèniques i viure’n una experiència teòrica i pràctica. Amb l’acompanyament de l’actor, director i docent Alberto Díaz, així com de professionals de diverses disciplines, els alumnes han treballat en sessions específiques aspectes que van des de la part tècnica, la dramatúrgia i la interpretació fins al vestuari, l’escenografia, la producció i la comunicació.

Per últim, destacar que la música en directe anirà a càrrec de Miguel Jared Girón Reyes i Jairo Montes Serrano i que les entrades seran gratuïtes (les localitats s’han de recollir a la taquilla del SAT!, la qual obrirà una hora abans de l’espectacle).

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt