El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica de Sant Andreu presentarà el musical de M4t1ld4

Cultura

El clàssic de Roald Dahl, Matilda, serà la propera aposta de La Lírica de Sant Andreu. Una representació adaptada, ja que la representació serà en format musical i en català (la primera vegada que es va musicalitzar la novel·la va ser l’any 2010 a Anglaterra). En aquest cas, l’encarregat de traduir i donar forma a la M4t1ld4 de La Lírica ha estat Marc Gómez Domènech. Una tasca dirigida per la batuta de Marc Calvo que es podrà veure a partir de dissabte 4 de març sobre l’escenari del Casal Catòlic.

 

L’obra de Roald Dahl (120 minuts amb entreacte) explica la història de Matilda (Naia Sànchez), una nena molt intel·ligent, apassionada pels llibres i amb estranys poders mentals. Farts del seu afany de saber, els pares de Matilda, frívols i materialistes, la porten al sòrdid col·legi de la despietada Srta. Trunchbull (Joan Escudé). Però allà la Matilda coneixerà a la Srta. Honey (Rosana Viloca), una encantadora mestra que sabrà apreciar i canalitzar els dots extraordinaris de la nena.

Per tal de preparar a fons l’estrena, l’equip de la companyia ja ha celebrat un primer stage a l’Ateneu l’Harmonia amb els Kids de La Lírica per tal d’assajar les coreografies, la música i les diferents escenes de l’obra. De fet, en aquesta trobada els components del grup teatral ja van poder fer un primer passi sencer de l’obra, la qual van poder gaudir les famílies dels Kids.

Més enllà de les funcions programades habituals (Dissabtes 4 i 11 de març a les 20 hores i diumenges 5 i 12 de març a les 18 hores), La Lírica de Sant Andreu dedicarà una funció especial divendres 10 de març a les 20 hores en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. En cas de no poder assistir i voler fer un donatiu, la producció també ha habilitat una fila zero des d’on fer una aportació.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt