El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El veïnat prepara una festa d’homenatge a Joan Paredes

Andreuencs

Amb l’objectiu de rememorar la màgia i el caliu que desprenia el desaparegut veí i artista, Joan Paredes, veïns, entitats i amics de l’il·lustre andreuenc han començat a organitzar-li pel proper dissabte 29 d’octubre una festa d’homenatge al Casal Catòlic. Tal com expliquen, la intenció és organitzar “una petita festa” en el seu honor entre les 12 i les 14 hores. O dit d’una altra manera, a l’hora del vermut.

 

“Serà una trobada d’amics del Joan, on passarem fotografies, talls d’obres que havia fet amb La Lírica i tocarem algunes cançons en el seu record”, avancen. “La idea no és cap altra que fer una cervesa a la seva salut i recordar anècdotes”, emfatitzen, els quals encara recorden com feia la ronda dels bars de Sant Andreu i es parava a parlar amb tothom.

Veí del carrer de Camil Fabra, Paredes es va distingir per la seva modèstia i ser home de segona línia: “Participava en moltíssimes entitats i projectes, però mai li va agradar ser cap cara visible; a ell el que li agradava era estar pel carrer i rodejat de gent de totes les edats; era amic de tothom”, sintetitzen. Per últim, recordar que el singular andreuenc va traspassar el passat 21 de juny a l’edat de 71 anys.

Fotografia | La Lírica de Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Andreuencs

Vés a dalt