El diari independent de Sant Andreu de Palomar

accident, ambulància, sem, incendi

Mor una dona en un incendi al carrer de Servet

Societat

Una dona de 90 anys ha mort aquest dissabte al vespre en un incendi que s’ha originat en un habitatge del número 63 del carrer de Servet, al Casc Antic de Sant Andreu. Els Bombers de Barcelona han rebut avís de l’incendi a les 18.50 hores i han desplaçat sis dotacions que han estat treballant en l’extinció i en la ventilació de l’immoble. Ha sigut durant la seva intervenció que s’han trobat el cos de la dona sense vida a l’interior del pis.

 

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat també efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes del sinistre. La gran columna de fum que ha generat l’incendi s’ha pogut veure des de diferents carrers de la ciutat i també ha generat una gran expectació perquè a pocs metres del lloc dels fets s’estava celebrant, amb veïns i clients, la festa de comiat del centenari forn de pa Girabal.

Fotografia | Arxiu / Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt