El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El FabraEstiu convida a infants i joves a gaudir del recinte

Cultura

Estiu fa olor de braves, calamars, mar i, en el cas de Sant Andreu, a FabraEstiu. El recinte fabril torna a acollir un any més el programa adreçat a infants i joves perquè puguin gaudir dels diferents tallers, jocs i activitats que organitzen les entitats residents. Si bé el cicle ja ha fet el seu tret de sortida aquest 30 de juny amb el taller organitzat per Basket Beat, també està previst que la jornadaes torni a celebrar els propers dijous 7, 14 i 21 de juliol.

 

En paral·lel, el Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant faran la tarda del 7 de juliol, a partir de les 18.30 hores, la seva cercavila-espectacle El Perro Cantautor, de Hambriento a Emperador. Es tracta d’una proposta de teatre de carrer en format de comèdia musical en què nou músics, actors i actrius descriuen un viatge de tres personatges des de la misèria fins a l’èxit empresarial.

El dia següent, Parking Shakespeare presentarà el muntatge Nit de Reis, una nova versió del text del dramaturg anglès amb adaptació i direcció de Marta Aran. Nit de reis és una comèdia d’embòlics amorosos, on es plantegen diferents formes d’estimar i diferents maneres d’entendre la identitat i els rols de gènere. Les obres de Parking Shakespeare recauen en la paraula i les interpretacions de les actrius i actors de la companyia, tornant a l’essència del teatre popular de Shakespeare, però amb una revisió i actualització per fer-les més properes al públic dels nostres dies.

Altres propostes del FabraEstiu 2022 seran diferents tallers a càrrec de la Fundació ecologia Emocional (dies 6, 8, 14 i 22 de juliol), un taller de Can Fontanet – Centre d’Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu (13 i 21 de juliol) i un d’ASEM Catalunya (15 de juliol). A més, els patis de l’escola Can Fabra estaran oberts fins al 31 de juliol de 17.30 a 20.30 hores i a l’agost d’11 a 14 hores.

Fotografia | Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt